З майстер-класами та творчими номерами у Львові відзначили День батька

11
Фото: ЛОДА

День батька щороку відзначають у третю неділю червня

Прро це повідомляє пресслужба львівської обласної державної адміністрації.

На території Палацу мистецтв у Львові для дітей та їхніх батьків організували невелике свято. Хтось навчався надавати першу домедичну допомогу, хтось обрав для себе майстер-класи з кондитерського розпису, малювання, ліплення з пластиліну.

Найактивнішим учасникам припали до душі спортивні ігри, твістер, джанга та батут. Серед інших розваг: аквагрим, естафета, розмальовки на асфальті.

У програмі заходу також лунали творчі номери від колективів Львівщини. Свої танцювальні номери та патріотичні пісні дарували присутнім дитячий колектив Церкви «Гефсиманія», зразковий художній колектив народного танцю «Самоцвіти», дитячий колектив «Смайлики» та солісти Львівської національної філармонії ім. М. Скорика.  

Читайте також: День батька в Україні 2023 року: історія свята та привітання

«Батько для дитини – це приклад надійності, захисту, підтримки, до якого завжди можна прийти за порадою. Сьогодні ж багато татусів зустрічають це свято на фронті. Але навіть там вони не забувають думати про свої дітей, про мету своєї боротьби. Жоден з них не хотів би, аби наші діти дізнались, що таке війна. Від щирого серця бажаю, щоб якомога швидше усі наші захисники повернулися додому з перемогою та міцно обійняли своїх дітей. Так і буде!», – наголосив заступник начальника Львівської ОВА Іван Собко.

Захід відбувся за підтримки Департаменту культури, національностей та релігій, Служби у справах дітей Львівської ОВА, Церкви «Гефсиманія», організації «Українська молодь Христові». 

Читайте також: «Українська пісня – 2023»: у Львові відбулась головна музична подія країни

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: