Завтра Львів попрощається з Героями Олегом Дідухом і Богданом Дідухом

-a5f47def
Фото ілюстративне, автор - Роман Балук

Завтра, 19 червня, Львів попрощається з Олегом Дідухом і Богданом Дідухом, які захищали Україну від російських окупантів. Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань

Про це повідомляє Львівська міська рада.

Чин похорону за Героями розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла у Львові (вул. Театральна, 11), об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героїв на Личаківському кладовищі.

Біографічні довідки Героїв

Олег Дідух (03.02.1971-16.06.2023) Львівʼянин.

Навчався у Середній загальноосвітній школі №60 міста Львова.

Після завершення навчання працював слюсарем-збірником радіоелектронної апаратури у Приватному акціонерному товаристві «Львівський електроламповий завод «Іскра». Проходив військову службу у місті Санкт-Петербург (тоді – Ленінград).

У мирний час працював наладником склоформуючої машини у Товаристві з обмеженою відповідальністю «Львівська ізоляторна компанія». Захоплювався рибальством та збиранням грибів.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації вступив до лав територіальної оборони. Виконував завдання у складі 125-ї окремої бригади територіальної оборони регіонального управління «Захід» Сил територіальної оборони Збройних Сил України.

У Олега Дідуха залишилися дружина, донька, мати та сестра.

Богдан Дідух (25.11.1989-13.06.2023) Львівʼянин.

Навчався у Середній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №55 міста Львова. Здобував вищу освіту на кафедрі електроенергетики та систем управління Національного університету «Львівська політехніка».

У мирний час працював у Регіональній філії «Львівська залізниця» акціонерного товариства «Укрзалізниця», потім – у будівельній сфері. Захоплювався футболом. Був головним арбітром Федерації футболу Кам’янеччини та членом багатьох аматорських футбольних і футзальних клубів Львова.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації активно займався волонтерською діяльністю, згодом став на захист Батьківщини до лав 1-го окремого Феодосійського батальйону морської піхоти 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського Військово-Морських Сил Збройних Сил України. Вірив у неминучу перемогу над окупантами.

У Богдана Дідуха залишилися донька, дружина, батьки, брат, племінники та похресники.

Читайте також про головні події за добу на Львівщині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: