У Стрию 22-річну дівчину підозрюють у наркоторгівлі

354546711_645279687643806_1144411990663194450_n
Фото: ГУ НП у Львівській області

У Стрию на Львівщині затримали 22-річну місцеву мешканку, яку підозрюють у торгівлі наркотиками та психотропами. Їй загрожує до 10 років позбавлення волі.

Про це розповіли у регіональному управлінні поліції.

Там кажуть, що дівчина продавала нарковмісні таблетки «Субутекс» та психотроп «амфетамін» на території області. Мешканку Стрия затримали 16 червня. У неї вдома провели обшук та виявили:

  • зіп-пакети з порошкоподібною речовиною та таблетками та психотропні речовини,
  • блістери з таблетками з надписом «Субутекс»,
  • електронні ваги
  • пакувальні матеріали для наркотиків.

Дівчині повідомили про підозру за незаконне виробництво, виготовлення та збут наркотиків. Це частина друга статті 307 Кримінального кодексу України. Нині їй загрожує позбавлення волі від шести до десяти років із конфіскацією майна.

Зараз підозрювану арештували на 60 дію із правом внесення застави.

Наркозлочини в регіоні

За два місяці нового року у Львівській області затримали 63 людей із підозрою у наркоторгівлі та «закладчиків», повідомили у регіональному управлінні поліції 7 березня.

Там кажуть, що з незаконного обігу вилучено більше 8,5 кілограмів наркотиків та психотропних засобів, а також понад 1700 нарковмісних таблеток. Натомість приблизна вартість вилученого, за цінами «чорного ринку», становить майже 7 мільйонів гривень.

У поліції додали, що затримали наркоторговців у Дрогобичі, Стрию, Сокалі, Бродах, Брюховичах, Городку, Жовкві, а також в інших містах і селищах області. Найбільше - у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: