Цієї ночі РФ атакувала Україну «Шахедами» та ракетами С-300: що відомо

олект

Російсько-окупаційні війська в ніч проти 20 червня вкотре атакували Україну. Цього разу вони залучали безпілотники типу «Шахед». Також ворог застосував ракети С-300.

Про це повідомили в Генеральному штабі Збройних сил України.

Сили протиповітряної оборони знищили 28 із 30 дронів. Сімома ракетами росіяни атакували Запоріжжя та його околиці.

Київ

За даними начальника КМВА Сергія Попка, цієї ночі була друга атака іранськими дронами по Києву з початку місяця і перша за останні 18 днів. Безпілотники заходили на столицю хвилями, курсами з різних напрямків. Повітряна тривога тривала понад три години.

Сили та засоби ППО в повітряному просторі навколо Києва виявили та знищили приблизно 20 ворожих цілей. Інформації щодо потерпілих чи руйнування наразі не надходило.

Запорізька область

Окупанти вночі атакували також Запоріжжя та передмістя. Мішенями стали комунікації, майно, сільськогосподарська та фермерська техніка, а також популярні місця відпочинку.

Інформація про постраждалих людей не надходила. Фахівці працюють над ліквідацією наслідків ворожих ударів, зазначив голова обласної військової адміністрації Юрій Малишко.

Львівщина

Цієї ночі дрони атакували Львів та область, написав міський голова обласного центру Андрій Садовий. У Львові сталося влучання в обʼєкт критичної інфраструктури.

Люди не постраждали, повідомив голова ОВА Максим Козицький. На місці виникла пожежа. Нині там працюють співробітники ДСНС та комунальники. Жертв немає. 

Через обстріли в місті три трамваї змінили маршрут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: