Цієї неділі перекриють центр міста через благодійний забіг та велопробіг

дллоропл

В неділю, 25 червня, з 8-ї до 14-ї години дня планується перекриття руху через благодійний забіг та велопробіг у центральній частині міста.

Про це повідомила Патрульна поліція Львівської області.


Отже, перекриють проспект Свободи від площі Міцкевича до вулиці Городоцької, площі Різні та праву смугу проспекту Чорновола на ділянці від площі Різні до вулиці Липинського. Інша смуга проспекту Чорновола буде відкритою для руху транспорту у напрямку до центру міста. Також буде закрита частина кільця та права смуга вулиці Липинського від проспекту Чорновола і до вулиці Хмельницького.

Інша смуга вулиці Липинського буде відкритою для руху транспорту в напрямі до проспекту Чорновола. Кільце на перетині вулиць Липинського — Хмельницького, буде відкрите для руху транспорту. Через перекриття вулиць, не курсуватимуть тролейбуси N° 33. А міські автобуси їздитимуть за тимчасово зміненими маршрутами чи будуть скорочені.

Патрульні забезпечать охорону публічного порядку та регулювання руху.

Нагадаємо, у неділю, 25 червня, о 12:00 у Львові відбудеться благодійний велопробіг «Кручу педалі, щоб вони жили». Мета заходу – зібрати півмільйона гривень на ремонт та облаштування зони приймання важких пацієнтів у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: