У Львові в салоні краси жінка впала в кому під час масажу

Дизайн без назви - 2023-06-22T235303.115
Фото ілюстративне: Canva

У середу, 21 червня, у Львові в приватному медико-косметологічному центрі 35-річна жінка перебувала на процедурах. Однак під час масажу львів’янка впала в кому. Її забрала швидка допомога з травмою шийного відділу хребта.

Про це повідомили в Zaxid.net.

За інформацією видання, львів’янка перебувала в приватному салоні краси. Він розташований в окремому кабінеті в будівлі на вул. Пасічній, 160 (приміщення підприємства «Модем»).

До того ж, в Львівському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф підтвердили що до них находила такий виклик, а  пацієнтку доставили до львівської лікарні святого Луки.

За словами  Першого медичного об'єднання Львова, лікарі змогли стабілізувати стан жінки. Крім того, там розповіли, що медики повідомили  про цей інцидент до поліції, де з’ясовуватимуть деталі випадку.

Довідково

З відкритих джерел відомо, що на вул. Пасічній, 160  розміщений медико-косметологічний центр GeraMedic, де можна скористатися послугами косметолога. Крім того, до цієї мережі входять також салони у Винниках та Тернополі. 

На сайті салону можна знайти акцію, в якій вказано, що  відвідувачам у їхній день народження пропонують масаж спини та шиї за ціною 100 грн. Власницею центру є львівська косметологиня Мирослава Гера.

Нагадаємр, раніше ми повідомляли, що львівські лікарі врятували юнака після аварії, який 38 днів перебував у комі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: