У всіх комунальних службах Львова сьогодні працюють чергові бригади

-f78c8fed
Фото ілюстративне, ЛМР

Вчорашня негода не спричинила великих аварійних ситуацій по місту

За інформацією від Ірини Маруняк, заступниці міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства, було повалено 4 дерева, зафіксовано 3 звернення через забиту ливневу каналізацію та одне протікання даху, пише пресслужба Львівської міської ради.

З огляду на те, що синоптики прогнозують грозу і на сьогодні, у всіх комунальних службах працюють чергові бригади.

«Станом сьогодні на ранок електротранспорт курсує у звичному режимі. Вчора, через порив на лінії електромереж ПАТ «Львівобленерго», електротранспорт тимчасово не курсував.

Значних підтоплень не було. Зокрема на вул. Торф’яна і вул. Сахарова вода добре стікала.

Дерева, які впали - на вул. Величковського, 6 і Любінська, 101 у Львові, а також по одному у Дублянах і Брюховичах, комунальні служби ще вчора розкрижили, так що проїзду вони не заважають.

На вул. Лисинецька, 11, вул. Патона, 34, пр. Червоної Калини, 69 була забита ливнева каналізація у будинках. Її прочищають. Також зранку надійшло звернення, щодо протікання даху у будинку №396 на вул. Шевченка.

З огляду на те, що синоптики прогнозують грозу і на сьогодні, у всіх комунальних службах сьогодні працюють чергові бригади на випадок, якщо б була якась надзвичайна ситуація, яка б потребувала оперативного реагування», - розповіла Ірина Маруняк.

Нагадаємо, напередодні очільник Львівської ОВА Максим Козицький повідомив, що без електропостачання залишилися 269 населених пунктів.

За прогнозом Львівського регіонального центру з гідрометеорології, по місту Львову 24 червня буде гроза, шквал 15 – 20 м/с, град.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: