Благодійний велозабіг у Львові: на реконструкцію дитячого центру зібрали мільйон гривень

IMG_9186 (2)

У неділю, 25 червня, вшосте відбувся благодійний велопробіг під назвою «Кручу педалі, щоб вони жили» у Львові. Мета цьогорічного — збір грошей на реконструкцію та облаштування зони прийому важких пацієнтів в Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі у Львові. Під час акції зібрали мільйон гривень.

Захід розпочався з реєстрації учасників та видачі стартових номерів. На площі Ринок зібралися десятки охочих долучитися до збору коштів.

В 11:50 відбулася руханка за участю велосипедистів.

А опівдні велозабіг стартував. Традиційно учасників супроводжували правоохоронці. Шлях був прокладений з площі Ринок на проспект Свободи, по вулиці В'ячеслава Чорновола й до Північного автовокзалу, де велосипедисти розвернулися й попрямували назад до центру міста. Відстань вони подолали швидше, ніж за годину.

Після забігу оголосили суму, яку вдалося зібрати під час акції.

«Сьогодні ми зібрали мільйон гривень на дитячу лікарню», — проголосив міський голова Андрій Садовий.

фото: організатори заходу та мер міста

Довідка

Такі велопробіги у місті відбуваються у місті вже вшосте. Завдяки учасникам попередніх років вдалося відремонтувати шість палат відділення гематології та інтенсивної хімієтерапії, три кімнати Кабінету функціональної діагностики лікарні та придбати п'ять інфузоматів для онкохворих дітей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: