Львівська та Бібрська громади уклали договір про співпрацю у сфері освіти

лдорп
фото: Роман Балук

Львівська та Бібрська громади уклали договір про співпрацю у сфері освіти. Це перший договір Львова про співпрацю між громадами.

Про це йдеться на сайті міської ради.

За даними пресслужби ЛМР, співпраця полягатиме у спільному фінансуванні комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Личаківського району Львова», оскільки тут отримують послуги діти з особливими освітніми потребами також і з Бібрської МТГ.

«Це перший договір про співробітництво між громадами, у цьому випадку – Львівською і Бібрською. Важливо, що наше співробітництво стосується дітей – Львів ділиться своїми можливостями, які створенні в ІРЦ Личаківського району, щоб діти з Бібрської громади отримували освітні послуги найкращої якості. Маючи можливості і потенціал такої установи, ми готові ділитися цим ресурсом з сусідніми громадами. Ми відкриті і зацікавлені у співпраці з сусідніми громадами, бо таким чином  ми усі стаємо успішнішими. І маємо можливість спільно змагатися за ще кращу якість життя наших мешканців», -  зазначив керівник департаменту міської агломерації ЛМР Юрій Лукашевський.

Раніше Бібрська міська рада звернулася до Львівської щодо надання послуг дітям з особливими освітніми потребами в Інклюзивно-ресурсному центрі Личаківського району, оскільки не має власного ІРЦ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: