У Львові біля Головного залізничного вокзалу створять Центр надання інформації

центр на двірцевій 2
Простір біля Головного вокзалу. Фото: ЛМР

На площі Двірцевій біля Головного залізничного вокзалу планують відкрити Центр надання інформації, де надаватимуть послуги всім, хто приїде до Львова з метою відпочинку, транзиту, роботи, волонтерства та в інших справах.

Про це повідомили в прес службі Львівської міської ради.

Там розповіли, що каркас цієї будівлі був встановлений незадовго до початку повномасштабного вторгнення. А з 24 лютого металева конструкція слугувала місцем для волонтерських організацій: тут отримували їжу, одяг та допомогу сотні тисяч українців.

Як зазначили в міськраді, такий центр реалізується коштом міста в межах завершення реконструкції площі Двірцевої.

«Війна внесла неабиякі корективи у роботу туристичної сфери, але досвід, швидка реакції на зміни та гнучкість допомагають якісно реагувати на нові запити. Сьогодні працівники центрів туристичної інформації консультують не лише туристів: майже 3 тисячі іноземних журналістів від початку повномасштабної війни, вимушено-переміщені особи, волонтери, - розповідає керівниця управління туризму Львова Христина Лебедь.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у Львові заборонили лівий поворот з вул. Шевченка на вул. Ярослава Мудрого. Там запрацювала нова схема руху.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: