Біля лікарні у Львові облаштували доріжку-серпантин та паркінг

-3266b4e8
Фото міської ради

Біля дитячої лікарні на вулиці Пилипа Орлика у Львові облаштували доріжку-серпантин для маломобільних груп населення та паркінг для понад 60 авто.

Про це повідомили у комунальному підприємстві «Львівавтодор» у середу, 28 червня.

Загалом на схилі біля медзакладу влаштовано два хідники – один зі сходинками протяжністю близько 120 м, а також доріжку-серпантин з тактильною плиткою протяжністю близько 420 м.

Роботи з благоустрою схилу на території лікарні стартували торік. Замість старої доріжки підрядна організація ТзОВ «Онур» проклала новий тротуар зі сходинками протяжністю близько 120 м. А у середині червня цього року біля підніжжя схилу, поруч із медзакладом, завершила облаштування парковки на понад 60 машин.

«Минулого тижня ми закінчили замощувати доріжку-серпантин для маломобільних груп населення протяжністю близько 420 м. Для хідника із сходинками, який було збудовано торік, а також для доріжки-серпантину ще мають встановити поручні.

У підприємстві додають, що також озеленять територію обабіч та проведуть благоустрій: встановлять лавочки.

Нагадуємо, вулицю Пилипа Орлика у Львові відкрили для проїзду у листопаді 2022 року. Реконструкція тривала два роки та обійшлась у майже 75 мільйонів гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: