На полігоні у Львівській області побили військовослужбовця: у ДБР розслідують справу

356270566_1394055024769194_9066779354258761343_n
Потерпілий військовослужбовець. Фото: Марта Матвіїшин у фейсбуці

На Львівщині на полігоні 30-річний військовослужбовець Державної прикордонної служби Назар Матвіїшин отримав численні травми через побиття.

 Про це повідомила сестра потерпілого Марта Матвіїшин, у вівторок, 27 червня, на своїй сторінці у фейсбуці. 

Дівчина звинуватила в побитті свого брата капітана Івана Зазульчака. Вона зазначила, що побиття відбулося на місці, де тимчасово дислокується його підрозділ.

За її словами, Назар потрапив у Львівський військовий госпіталь із діагнозом гострий апендицит, однак під час операції, лікарі  виявили сильні пошкодження внутрішніх органів. Крім того, у потерпілого стався крововилив через розрив печінки.

Крім того, вона зазначила, що її Назар Матвіїшин  розповів її, що це не одиничний випадок, а побиття відбуваються на постійній основі «для профілактики».

Внаслідок цього, за фактом побиття, як повідомили в ZAXID.NET, Державного бюро розслідувань та прокуратури відкрили кримінальне провадження та почали розслідування.

У ДБР зазначили, що у справі проводять слідство у військовій частині, де перебував потерпілий. Там опитують свідків, а також самого військовослужбовця, який перебуває в госпіталі.

Фото: Марта Матвіїшин у фейсбуці
Фото: Марта Матвіїшин у фейсбуці

Увага! Фото, оприлюднене нижче, може вразити (18+)

Фото: Марта Матвіїшин у фейсбуці

Нагадаємо, що раніше ми повідомляли, що на Волині офіцер побив військового. Після цього інциденту ДБР взялося за справу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: