За добу росіяни 44 рази атакували Україну із авіації, — Генштаб

photo_5253525557935721072_y
Рятувальники розбирають завали кафе у Краматорську Донецької області, яке атакували росіяни 27 червня. Фото: ДСНС України

Російські окупанти продовжують обстрілювати Україну безпілотниками, ракетами та з авіації. Серед ночі ворог вкотре випустив іранські дрони-камікадзе «Shahed».

Про це сказано у зведенні Генерального штабу Збройних сил України станом на 18:00 середи, 28 червня.

Там зазначили, що протиповітряна оборона ліквідувала шість російських дронів.

Також окупанти двічі випустили ракети по Україні та атакували 44 рази із авіації. Поміж цим, 20 разів обстріляли позиції українських військових та населені пункти із реактивних систем залпового вогню (РСЗВ).

«Окрім зруйнованої інфраструктури, постраждали мирні люди», — йдеться в повідомленні.

У Генштабі також попередили, що ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

Нагадуємо, у вівторок, 27 червня, росіяни вдарили по Краматорську, одна із ракет влучила по кафе у центрі міста, де на той момент відпочивали люди.

Російські війська вдарили по Краматорську ракетами «Іскандер». Серед загиблих — 17-річна дівчина та 14-річні сестри. Також поранено восьмимісячного малюка, загрози його життю немає. Станом на 17:00, за даними місцевої влади та рятувальників, кількість жертв російського обстрілу Краматорська зросла до 11, поранено також 56 людей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: