На Львівщині виявили схрон зі зброєю та боєприпасами

76

На Львівщині у межах контррозвідувальних заходів, які здійснює СБУ, виявили схрон боєприпасів та зброї.

Про це повідомляє Управління СБ України у Львівській області.

За результатами безпекових заходів на Львівщині виявлено схрон зі зброєю та боєприпасами. Облаштував тайник керівник держпідприємста лісової галузі у приватній будівлі.Правоохоронці вилучили ручні осколкові гранати, протитанковий гранатомет, автомати, пістолети, револьвери, а також протипіхотні міни, боєприпаси до гранатомета та велика кількість бойових набоїв різного калібру.

Чоловік затриманий, за незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами йому загрожує покарання – до семи років позбавлення волі.

Підозрюваного, мешканця міста Жовква віком 50 років, викрили слідчі відділу розслідування злочинів загальнокримінальної спрямованості слідчого управління поліції Львівщини спільно з оперативниками Управління Служби безпеки України у Львівській області, за процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону.

«Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання зловмисника, на горищі, правоохоронці виявили та вилучили предмети, схожі на пістолети та револьвери, предмет, схожий на автомат, магазини та запасні частини до них, корпуси гранат та мін, імітаційні шашки, гранатометний постріл та велику кількість патронів різного калібру. Під час проведення обшуку на місці працювали вибухотехніки та експерти-криміналісти поліції Львівщини. Усе вилучене скеровано на експертне дослідження.», – йдеться в повідомленні.

Слідство триває.

Нагадаємо, правоохоронці затримали 32-річного львів’янина, який поширював «метадон».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: