У Підрясному мешканці вперше відремонтували вулицю за програмою співфінансування

dd26134077ff4d91b046ff73afb270a2-f1002da7

У Підрясному відремонтували вул. Степана Бандери за програмою співфінансування. Наразі це перший за часів створення Львівської міської територіальної громади випадок, коли мешканці громади скористалися програмою співфінансування і спільними зусиллями відремонтували цілу вулицю.

Про це повідомили у міській раді.

«Чотири роки тому мешканці дачного кооперативу Підрясне вирішили відремонтувати центральну вулицю у своєму мікрорайоні – вулицю Бандери. Вона була аварійною й давно потребувала ремонту. Створили ініціативну групу та почали власними силами прокладати дорогу. На прохання мешканців, спочатку їм трохи допомогла із фінансуванням колишня селищна рада. Коли ж було створено Львівську МТГ, ініціативна група звернулася до міськради і місто долучилося фінансово», — зазначили у міському департаменті міської агломерації.

Як зазначив керівник Залізничної районної адміністрації Ігор Савка, з міського бюджету на ремонт вулиці було виділено кошти у розмірі 50% від загальної вартості робіт.

Вулицю Степана Бандери та хідники повністю замостили бруківкою. Частину вулиці, яка виходить на Кільцеву, заасфальтували.  Загалом, протяжність вулиці – 1,3 км.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: