На Львівщині підлітки викрали та спалили авто

11
Фото: поліція Львівської області

На Золочівщині поліцейські повідомили про підозру автовикрадачам. За скоєне їм загрожує до восьми років позбавлення волі.

Про це повідомляє Поліція Львівської області.

До поліції звернувся мешканець одного з сіл Золочівського району та повідомив про викрадення свого автомобіля «ВАЗ–2107», який був припаркований на власному подвір’ї.

До розкриття злочину та розшуків викраденого транспортного засобу були задіяні оперативники кримінальної поліції та слідчі Золочівського районного відділу поліції, оперативники Управління карного розшуку, а також співробітники Управління кримінального аналізу поліції Львівщини Проведеними заходами правоохоронці встановили, що до незаконного заволодіння транспортним засобом причетні троє місцевих мешканців віком 16, 18 та 19 років.

Читайте також: На Львівщині внаслідок ДТП травмований неповнолітній мотоцикліст

Побачивши припаркований на подвір’ї автомобіль та скориставшись тим, що ключ був у замку запалювання, зловмисники сіли у транспортний засіб та, рухаючись польовими дорогами, поїхали в бік міста Броди. Дорогою вони зняли та викинули номерні знаки, а неподалік від Бродів, у урочищі «Кемпа», зловмисники вийшли з автомобіля та підпалили його.

Слідчі повідомили автовикрадачам про підозру в скоєнні злочину.

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Досудове розслідування триває.

Читайте також про головні події за добу на Львівщині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: