На львівській вулиці облаштували підземний майданчик для відходів

Контейнер4
Фото: ЛМР

На вулиці Кульпарківській, 226 з'явився підземний майданчик для відходів. Його обслуговуватме комунальне підприємство «Львівспецкомунтранс».

Там розповіли, що майданчик розрахований на 4 контейнери для змішаних відходів. Відтак підприємство додатково встановило також контейнери для скла - 2,5 м3, для пластику - 2,5 м3 та органіки - 240 л.

«Серед основних переваг підземних контейнерних майданчиків це те, що сміття зберігається під землею і не створює неприємного запаху. Територія має естетичний вигляд, немає ніякого негативного враження від перенакопичення відходів.

Крім того, з очевидних плюсів — у контейнери не потрапляє великогабаритне сміття та волога, що часто збільшують масу відходів, які вивозяться. Звідси – заощадження для мешканців», - пояснюють у ЛКП «Львівспецкомунтранс».

До слова, це вже третій об’єкт такого типу, який обслуговує «Львівспецкомунтранс». Два попередніх - на вулиці Ранковій та Парфановичів, які облаштувало підприємство, працюють вже кілька років та повністю виправдали себе. 

«Якщо у вашому ОСББ, ЖК, чи УП також назріло бажання облаштувати схожу конструкцію - радо допоможемо у цьому. Детальніше за тел.: +380 67 252 1062. Ми завжди готові до сучасних рішень», - наголошують у ЛКП «Львівспецкомунтранс».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: