П'яний офіцер Закарпатського ОТЦК побив дружину військового

орсиипро

В Ужгороді нетверезий старший офіцер Закарпатського ОТЦК побив дружину військового. Інцидент стався 25 червня на зупинці вулиця Котляревського.

Про це постраждала Тетяна Новак повідомила на сторінці в соціальних мережах.

Нападник – Костянтин Володимирович Варі. Він наніс жінці два удари кулаком у ліву скроню та щелепу. Тетяна просить максимального розголосу, щоб нападника покарали.

Жінка разом із чоловіком Євгенієм Голюком (офіцер ЗСУ) зайшли по воду та каву в магазин АВС на вул. Оноківській, 18. Це біля зупинки. На касі до людей причепився нетверезий чоловік у цивільному одязі. Він запитав у Євгенія чи він «воював чи з...вся (втік)». Потім почався допит чому був на нулі, чого зараз тут і так далі. Після оборони Соледара Євгенія визнали обмежено придатним.

У відповідь неадекват заявив, що він майор і це його район. Костянтин підійшов до людей впритул та штовхнув їх. Тетяна з чоловіком вийшли на вулицю та викликали поліцію. Продавчиня магазину на прохання викликати охорону не відреагувала.

На вулиці Костянтин Варі спочатку накинувся на чоловіка Тетяни, однак різко передумав та двічі вдарив жінку в обличчя. Після цього нападник втік.

Очевидці розповіли, що неадекват вже не вперше  кидається на людей, зокрема на жінок. Місцеві мешканці заяв у поліцію не подають, оскільки бояться його. Ніхто з очевидців не погодився дати свідчення правоохоронцям.

Згодом «копи» виявили Варі у його будинку. Перевірка показала у його крові 2,04 проміле алкоголю. У постраждалої лікарі діагностували забій щелепи. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом завдання умисного легкого тілесного ушкодження.

Наступного дня Тетяні зателефонували з Закарпатського ОВК та попросили «мирно врегулювати інцидент». Жінка відмовилася.

«У відділі поліції нас зустріли без ентузіазму. Дізнавач Турус Ю.Ю. тільки після наполегливих прохань запросив до себе в кабінет і дав направлення на судово-медичну експертизу. У травмпункті забули проставити необхідні печатки на довідку, а дізнавач Турус забув додати до направлення супровідний лист. Згодом Турус сказав, що документи нібито вже мали дійти до судмедексперта, але він точно не знає. Наступного дня, в п'ятницю, я зв'язалась з судмедекспертом і дізналась, що жодних документів він досі не отримав. Тоді я зателефонувала на 102, мене з'єднали з черговим відділку. Виявилось, що дізнавач Турус пішов у відпустку на невизначений термін», – зазначила жінка.

Постраждалі не знають, чи опитали поліцейські продавчиню, чи вилучили відео з камер спостереження, чи долучили до справи протокол, що нападник перебував напідпитку.
Зв'язків та грошей на адвоката Тетяна з чоловіком не мають. Вона сподівається на публічність та розголос.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: