У Львові завершилися гідравлічні випробування

яч

Від сьогодні до усіх будинків з центральним теплопостачанням у Львові подається гаряча вода.

Про це повідомляє ЛМР.

Сьогодні, 3 липня, у місті завершилися гідравлічні випробування. Місцева влада наголосила, що якщо раптом у когось із мешканців відсутнє постачання теплої води, то потрібно звернутися до свого балансоутримувача будинку, щоб з’ясувати причину її відсутності.

Для чого потрібні гідравлічні випробування

Гідравлічні випробування – це перевірка трубопроводів на міцність і щільність за допомогою подачі води під підвищеним тиском.

Таку «діагностику» мереж відповідальні теплоенергетики проводять після завершення опалювального сезону. Ці роботі допомагають виявити «тонкі» місця на трубопроводах і своєчасно провести ремонтні роботи та підготувати тепломережі до посиленої роботи взимку. Гідравлічні випробування допомагають забезпечити стабільне постачання тепла і гарячої води споживачам в опалювальний період.

Щоб мінімізувати аварійні ситуації у майбутньому спеціальні служби мають, відповідно до регламентних робіт та потреби, провести гідравлічні випробування мереж, виявити можливі пориви, ліквідувати їх, провести поточні ремонтні роботи, які передбачають тимчасове припинення надання послуг, зокрема, з гарячого водопостачання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: