У Винниках поліцейські затримали чоловіка, який зарізав співмешканку ножем

икромвампот

На Львівщині правоохоронці затримали чоловіка за підозрою у вбивстві співмешканки. Він чоловік завдав співмешканці удару ножем у ділянку грудей, спричинивши смертельну травму.

Про це повідомили у прес-службі поліції Львівської області.

За даними правоохоронців, 1 липня близько 14.00 у лісопосадці в місті Винники між підозрюваним, 48-річним жителем Чернівців, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності та його співмешканкою, місцевою жителькою віком 37 років, виник конфлікт, під час якого чоловік завдав жінці удару ножем у ділянку грудей, спричинивши смертельну травму.

«Проведеними заходами поліцейські оперативно встановили місце перебування зловмисника та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України», - повідомили у поліції.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Слідство триває.

Нагадаємо, 22 червня поліція отримала звернення від чоловіка, що він знайшов мертвою свою співмешканку - 44-річну жінку, яка жила в одному з сіл Яворівського району. Згодом правоохоронці встановили, що цей чоловік вбив її та намагався приховати це.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: