Війна не закінчиться без звільнення Криму, — Зеленський

крим1

Президент Володимир Зеленський заявив, що для України війна не закінчиться, допоки тимчасово захоплені росіянами українські території, включно з Кримом, перебуватимуть в окупації.

Про це він розповів в інтерв’ю CNN, яке оприлюднили 3 липня.

На запитання журналістки, чи є сценарій, за яким може бути оголошено мир, але без повернення Криму, Зеленський відповів: «Тоді це не буде перемогою».

«Ми не можемо уявити Україну без Криму. І поки Крим перебуватиме під російською окупацією, це означає лише одне: війна ще не закінчилася», — заявив глава держави.

Ситуація в Криму: що відомо?

У тимчасово окупованому Криму, ймовірно, активізувався проукраїнський рух. Це свідчить про високий моральний дух патріотично налаштованих кримчан, вважають у Мінреінтеграції України.

На півострові росіяни створили оборонне угрупування та готуються до оборонних дій, заявили у воєнній розвідці України 17 березня.

Україна змінить стратегію майбутньої деокупації Криму, заявив напередодні секретар Ради нацбезпеки та оборони України Олексій Данілов.

Перед тим у ГУР розповідали, що ЗСУ вже готуються до деокупації українського Криму. На півострові змінюється ставлення до рф. Воєнна розвідка України ретельно стежить за динамікою настроїв населення.

«Після відновлення територіальної цілісності України в Криму буде реалізовано комплекс необхідних програм для відновлення там нормального і безпечного життя. Кримський півострів знову стане популярним українським курортом», — сказав представник воєнної розвідки України Вадим Скібіцький в інтерв'ю «АрміяInform»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: