На Львівщині запрацював восьмий Дія.Центр

image-3
Фото: Львівська ОВА

У Підкамінській територіальній громаді почав працювати восьмий в області сучасний центр надання адміністративних послуг - Дія.Центр. Його відкрили за кошти субвенції з обласного та місцевого бюджетів.

Про це розповіли в управлінні з питань цифрового розвитку Львівської обласної військової адміністрації.

Новий центр надання адміністративних послуг обслуговуватиме понад 10 тисяч мешканців громади та у ньому надаватимуть понад дві сотні адміністративних послуг.

ЦНАП працює в адміністративній будівлі Підкамінської селищної ради. Для проведення капітального ремонту приміщення реалізували проєкт на загальну вартість у понад 9,6 мільйона гривень, в тому числі, за рахунок коштів обласного бюджету – майже 8 млн грн та місцевого бюджету – поза 1,8 млн грн.

У ЦНАПі можна отримати 224 адміністративні послуги. Наприклад, реєстрація місця проживання, реєстрації актів цивільного стану, реєстрації речових прав на нерухоме майно, послуги у сфері земельних відносин, послуги Пенсійного фонду, соціальні та інші послуги.

Разом з тим на базі старостинських округів громади утворено 9 віддалених робочих місць адміністраторів ЦНАПів.

Нагадуємо, сьомий Дія.Центр на Львівщині запрацював у травні нинішнього року. Його відкрили у Козівській територіальній громаді 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: