Росія не змогла продати свої вертольоти африканській країні, - ЗМІ

кваспр

Через розв’язану Росією повномасштабну війну проти України плани африканської країни Бенін щодо купівлі російських транспортних вертольотів Мі-171 провалилися.

Про це повідомляє Military Africa.

Держкомпанія «Вертольоти Росії» не змогла надати Беніну гелікоптери через перерване виробництво унаслідок війни проти України. Ці вертольоти необхідні африканській республіці для зміцнення ВПС у боротьбі проти озброєних груп на півночі.

Зокрема, російська компанія зіткнулася з численними труднощами у спробі поставити Беніну два цивільні транспортні Мі-171 для військового перепрофілювання. Компанія не змогла отримати необхідні транспортні ліцензії від уряду РФ, а також зіткнулася із затримками у доставці деталей від західних постачальників, тому дата доставки гелікоптерів до Беніну невідома.

Мі-171 може використовуватися як для доставки людей, транспортування вантажів та матеріалів, так і для десантування тактичних військ, висадки РДГ та ураження наземних об’єктів. Такі вертольоти також можуть бути транспортом для медичної евакуації, використовуватись для надання екстреної медичної допомоги або забезпечення пошуково-рятувальних завдань у бойових умовах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: