Як правильно вибирати затискачі для краватки: «Oniks» нагадує основні рекомендації

Screenshot_22
Фото https://oniks.ua/

Чоловіки продумують свій діловий образ до найменших дрібниць. Тут не має бути нічого зайвого. Особливо це стосується різноманітних прикрас. Вони додають мінімум аксесуарів, проте без деяких не обійтися.

Так доповненням ділового костюма можна вважати затискачі для краватки, без яких не обійтися. Тепер вам тільки залишається розібратися в асортименті https://oniks.ua/categories/man_tieclip та підібрати для себе найкращий варіант. З порадами від «Oniks» ви значно швидше у всьому розберетеся та зможете підібрати стильні прикраси.

 

Як правильно підбирати стильні аксесуари?

Ювелірний асортимент постійно розширюється. Це дає можливість навіть найвимогливішим користувачам підібрати найкращі речі. Щоб у вас не виникало складнощів під час вибору, не завадить заздалегідь визначитися з певними моментами:

  • З чим саме будете комбінувати. Вам потрібно розуміти, для яких саме краваток будете підбирати затискач. Його довжина не має бути більшою за ширину самої краватки. Все має бути гармонічно.
  • Приділіть увагу самому механізму. Він може просто нагадувати прищіпку чи мати додаткові зубці. Останній тип надійніше фіксується на самому одягу.
  • Якщо окрім затискача ви будете додавати ще й інші аксесуари, то між ними має бути гармонія. Матеріал виготовлення, стиль оформлення – все має співпадати. Якщо у вас є така можливість, то можете одразу підібрати цілий комплект.
  • Матеріал виготовлення. Основний вибір буде між сріблом і золотом. Срібло вважають демократичним дорогоцінним металом, проте виглядає максимально дивовижно. З родованим покриттям, з чорнінням чи позолотою – вибір за вами. Якщо говорити про золото, то воно виглядає дуже ошатно. Вам тепер потрібно визначитися з відтінком: біле, червоне чи жовте. Кожен з них виглядає бездоганно.
  • Наявність вставок і ювелірної емалі. Затискачі без всього зайвого виглядають бездоганно. Якщо ж вам подобається блиск камінців, то віддавайте перевагу максимально дрібним. До того ж їх має бути мінімальна кількість. Що стосується ювелірної емалі, то її теж має бути небагато.
  • Оформлення. Більшість чоловіків віддають перевагу лаконічним затискачам без зайвих елементів. Їх можна без проблем комбінувати з різним одягом та іншими аксесуарами. Якщо бажаєте, то можете звернути увагу на оригінальніші варіанти з різноманітними елементами.

Фото https://oniks.ua/

Вдало продумавши кожен з варіантів, ви зможете доповнити будь-який діловий костюм. Разом з «Oniks» підберете найкращі затискачі, що підкреслять ваш стиль і смак.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: