Кількість постраждалих від ракетного удару у Львові зросла до 37

7
Наслідки ракетної атаки на Львів. Фото: ДСНС

Кількість постраждалих від ворожого ракетного удару у Львові зросла до 37, загинуло четверо осіб, врятовано - сім, евакуйовано 64 особи.

Про це повідомляє у телеграмі ДСНС України

«За попередніми даними, загинуло 4 особи, врятовано 7 осіб, постраждало 37, евакуйовано 64 особи. Рятувальниками спільно з комунальними службами, Нацполіцією евакуйовано 14 автомобілів з під’їзних шляхів. На місці події організовано надання психологічної допомоги постраждалим«», - йдеться у повідомленні.

Психологи ДСНС надали допомогу 112 особам. До робіт від ДСНС залучено 176 рятувальників та 31 одиниця техніки, а також два кінологічні розрахунки.

На місці ворожого удару проводяться аварійно-рятувальні та пошукові роботи в першому, третьому та четвертому під’їздах зруйнованого будинку.

Читайте також: Уночі 6 липня російські окупанти атакували Львівщину ракетами «Калібр». Повітряні сили ЗСУ знищили 7 із 10 ракет.

Про атаку на Львівщину

У ніч проти 6 липня російські війська обстріляли ракетами Львів, пошкодивши багатоквартирний будинок. Наразі відомо про 4 загиблих та 32 постраждалих людей. Рятувальники продовжують розбирати завали.

Міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що ця нічна атака стала найбільшою атакою на цивільну інфраструктуру Львова від початку повномасштабного вторгнення. 

Читайте також: Рятувальники продовжують розбирати уламки. Два будинки у критичному стані. Тисяча помешкань в радіусі вибуху потребують заміни вікон. Зруйновано також великий офісний центр. Є пошкодження у закладах освіти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: