Святої Анни та Покрови Пресвятої Богородиці: у Львові перейменують дві лікарні

IMG_3708
Пологовий будинок на вулиці Мечнікова у Львові

У Львові будуть лікарні, названі на честь святих. Таким чином у місті створять відокремлені підрозділи у структурі Першого медичного об'єднання.

Таке рішення ухвалили на сесії міської ради у четвер, 6 липня.

Тепер міський пологовий будинок №1, що на вулиці Мечникова, матиме назву лікарня Святої Анни, а приміщення колишнього військового госпіталю, що на вулиці Пекарській, де лікуватимуть та реабілітуватимуть військових, буде лікарнею Покрови Пресвятої Богородиці.

Нагадаємо, у Львові реорганізовують Третє медичне об’єднання (об’єднання акушерства та гінекології), у яке входили пологовий будинок № 1 на вул. Мечникова та пологове відділення 3-ї лікарні на вул. Рапопорта. Це пов’язано з тим, що воно, через низку причин, є фінансово неспроможним та немає перспектив для розвитку, стверджують у міській раді.

Напередодні три міські лікарні Львова, які входять у склад Першого медичного об’єднання, перейменували на честь святих Миколая, Луки та Пантелеймона. Зокрема, міську дитячу лікарню – на лікарню святого Миколая, лікарню швидкої допомоги – на лікарню святого Пантелеймона, а 8-му міську лікарню – на лікарню святого Луки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: