У Львові через російський обстріл було понищено 18 дахів будинків

img7565-09c39a74
Фото: Роман Балук

У Львові тривають роботи з ліквідації наслідків ворожого обстрілу цивільних будинків. Так, до робіт було залучено 18 бригад – це 240 працівників різних комунальних служб міста. Також працювала важка техніка великих комунальних підприємств. Напередодні на місці подій працювало 69 комунальників

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

«Через російський обстріл було понищено 18 дахів. Станом на зараз брезентом, або плівкою повністю перекрито 12 дахів. 4 дахи відновити неможливо – вони потребують реконструкції.  У одному з будинків накрили лише половину даху, іншу частину накрити не змогли через знищене кріплення.  Перекриття даху на вул. Стрийська, 74 завершать сьогодні.

Було пошкоджено 926 вікон. Станом на зараз 662 вікна вже заклеєно плівкою. Роботи тривають.

Електро- та водопостачання відновлено до всіх будинків, крім трьох, які пошкоджено найбільше.

Органи правопорядку охоронятимуть будинки, які зазнали пошкоджень для того, щоб не допустити нещасних випадків та мародерства», - повідомив мер Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, у ніч проти 6 липня російські війська обстріляли ракетами Львів, пошкодивши багатоквартирний будинок. Унаслідок цього загинули 10 людей. Рятувальники розбирали завали майже добу. Ще 48 отримали травми та поранення різної важкості.

Міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що ця нічна атака стала найбільшою атакою на цивільну інфраструктуру Львова від початку повномасштабного вторгнення.

 У Львові оголосили дводенну жалобу за загиблими внаслідок російської атаки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: