УКУ збирає гроші постраждалим від війни

UCU_students_519x348_acf_cropped

Український католицький університет почав збір коштів для постраждалих від російська агресія проти України та повномасштабної війни. Російська агресія проти України та конфлікт, що розгортається в центрі Європи, становлять значний виклик не лише для України та Європи, а й для всього світу.

Про це повідомляє пресслужба організації.

Наша країна всіма силами бореться у війні з Росією за утвердження себе як вільної та демократичної країни. Католицький університет різними способами сприяє спільній боротьбі з російською агресією, в тому числі значною соціальною та гуманітарною підтримкою українських громадян, які були змушені покинути свої домівки.

Там наголошують, що будь-яка форма підтримки - фінансова, інформаційна або моральна - має велике значення.

УКУ звертається до українців з проханням долучитися до збору коштів.

"Ми хочемо попросити вас приєднатися до нас у цій нерівній боротьбі та допомогти Україні будь-якою підтримкою: фінансовою, інформаційною чи своєю молитвою. Ваш внесок дуже важливий для нас у цей важкий час", - йдеться в повідомленні.

Благодійники наголошують, що корисною і важливою буде будь яка допомога. Фінансова підтримка може допомогти забезпечити гуманітарну допомогу, медичне обладнання та засоби, необхідні для відновлення життєвих умов постраждалих. Інформаційна підтримка може сприяти поширенню свідомості про російську агресію та привернути увагу міжнародного співтовариства до цієї проблеми.

До слова, рятуючись від війни, значна частина українців знайшла прихисток у країнах Європи. європейські країни надали допомогу українським біженцям на понад 43 млрд євро. Найбільше на прихисток для українців витратила Польща.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: