Після Львова Зеленський відвідав Луцьк

2865869

Президент Володимир Зеленський у неділю, 9 липня провів тривалу нараду щодо безпекової та соціальної ситуації в області у Замку Любарта в Луцьку.

Про це Зеленський написав у Телеграм.

"Перше: кордон, ситуація у прикордонній Білорусі. Друге: посилення наших Сил оборони та безпеки й усієї північної ділянки кордону, в кожній області. Доповідали військові, правоохоронці, місцева влада. Третє: стан укриттів. Четверте: бюджетне забезпечення. Пʼяте: робочі місця".

За даними Офісу президента, на нараді були присутні начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко, командувач ОУВ Волинь Володимир Миронюк, голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко, міський голова Луцька Ігор Поліщук.

Окрім цього, як повідомило повідомило Суспільне, відомо також, що президент Володимир Зеленський і президент Польщі Анджей Дуда у неділю зустрілися у Луцьку.

Вони завітали до Кафедрального костелу святих Петра й Павла. Візит президентів у Луцьк заздалегідь не анонсували.

Також на заході присутні митрополит Православної церкви України Епіфаній, митрополит Луцький і Волинський Михаїл, Блаженніший Святослав, глава Української греко-католицької церкви.

Щоб зберегти візит у таємниці і посилити заходи безпеки, напередодні ввечері у міській раді повідомили, що рух транспорту на вулицях Старого міста, де розташований костел, буде перекрито у зв'язку із проведенням заходів з вшанування пам'яті жертв Другої світової війни та 80-ї річниці Волинської трагедії.

До слова, вчора Зеленський відвідав Львів, де взяв участь у молитовному заході «Боже, Україну бережи! 500 днів опору й звитяги».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: