«ОПОРА» презентувала підсумки другого року повноважень депутатів Львівської міської ради

р

Громадянська мережа «ОПОРА» презентувала підсумки другого року повноважень депутатів Львівської міської ради. За результатими моніторингу Депутати фракції «Європейська Солідарність» отримали найбільшу кількість позитивних оцінок від експертів.

Перелік обранців з фракції «Європейська Солідарність», які отримали «позитивні оцінки» – «4» та «5» налічує 24 депутати, а це 92 % від усього складу фракції.

10 депутатів отримали найвищий бал за результатами діяльності: Петро Адамик, Володимир Гой, Роман Грицевич, Михайло Дідух, Остап Доскіч, Сергій Івах, Володимир Марусяк, Лейла Мелесова-Вальчак, Ольга Посипанко, Наталія Сомик.

Ще 14 обранців отримали високі результати за критеріями оцінювання та були відзначені оцінкою «добре», еквівалентною 4 балам: Назарій Бербека, Антон Борковський, Віктор Доскіч, Роман Дуда, Євген Кузик, Володимир Лесик, Юрій Ломага, Оксана Маруняк, Юрій Моравецький, Анастасія Окряк, Уляна Пак, Олена Пелех, Олексій Різник, Іван Рудницький.

У частині доброчесності, аналіз засвідчив, що 13 обранців не пропустили жодного з 9 пленарних засідань ради, що припали на період моніторингу. Серед них Петро Адамик, Володимир Гой, Михайло Дідух, Віктор Доскіч, Володимир Лесик, Роман Дуда, Оксана Маруняк, Володимир Марусяк, Лейла Мелесова-Вальчак, Юрій Моравецький, Анастасія Окряк, Олексій Різник та Іван Рудницький.

Індивідуальний річний звіт за підсумками другого року депутатської діяльності оприлюднили усі 26 депутатів фракції «Європейська Солідарність». Характерною особливістю цієї кампанії звітування стало зміщення акцентів з депутатської на волонтерську діяльність.
Додамо, в експертному опитуванні взяли участь 23 особи з журналістського, громадського і академічного середовищ. Кожен з них виставив власну оцінку кожному з депутатів міської ради, які у загальній сукупності сформували показники, як відсоткове відношення усіх оцінок за кожного з обранців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: