У Львові завтра попрощаються з двома загиблими внаслідок ракетного обстрілу міста 6 липня

смерть

вівторок, 11 липня, відбудеться похорон за двома мешканцями, які загинули внаслідок ракетного обстрілу росіянами Львова, що стався вночі 6 липня. Цього разу попрощаються з Ольгою Татаріновою та Валерієм Рябцевим.

Про це повідомили у Львівській міській раді.

Там розповіли, що чин похорону Ольги Татарінової та Валерія Рябцева розпочнеться о 10:00 у Ритуальному залі (вул. Пекарська, 52). Поховають загиблих на Голосківському кладовищі.

Біографія Ольги Татарінової та Валерія Рябцева

Татарінова Ольга (21.01.1955-06.07.2023). Фото: ЛМР.

Ольга Татарінова народилася у Львові.

Навчалася у Середній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №50 міста Львова. Закінчила Національний лісотехнічний університет України (тоді – Інститут).

Після завершення навчання обіймала посаду начальника відділу кадрів у Товаристві з обмеженою відповідальністю «Львівський автобусний завод». Протягом останнього періоду працювала у Всеукраїнському єврейському благодійному фонді «Хесед-Арʼє», доглядала за людьми похилого віку.

Разом із чоловіком трагічно загинула 6-го липня внаслідок російського ракетного обстрілу Львова. У Ольги Татарінової залишилися сестра та двоє племінників, що живуть в Ізраїлі.

Валерій Рябцев (20.02.1956-06.07.2023) . Фото: ЛМР.

Валерій Рябцев народився у Львові.

Здобув вищу освіту у Львівському політехнічному інституті (сьогодні – Національний університет «Львівська політехніка»).

Із 2008 року працював електромонтером виробничої лабораторії Львівських міських електромереж Приватного акціонерного товариства «Львівобленерго». У той самий час підзаробляв охоронцем у кондитерському магазині.

Разом із дружиною трагічно загинув 6-го липня 2023 року внаслідок російського ракетного обстрілу Львова. У Валерія Рябцева залишилася сестра.

Атака росіян на Львів та область у ніч проти 6 липня

У ніч проти 6 липня російські війська обстріляли ракетами Львів, пошкодивши багатоквартирний будинок. Унаслідок цього загинули 10 людей. Рятувальники розбирали завали майже добу. Ще 48 отримали травми та поранення різної важкості.

Крім того, руйнувань зазнали:

  • понад 30 будинків;
  • більше ніж 250 квартир;
  • 10 гуртожитків;
  • будинок дитини;
  • два виші;
  • санаторна школа.

Також пошкоджена одна підстанція у Львові (150 абонентів залишаються без електропостачання).

Міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що ця нічна атака стала найбільшою атакою на цивільну інфраструктуру Львова від початку повномасштабного вторгнення.

 У Львові оголосили дводенну (7 та 8 липня) жалобу за загиблими внаслідок російської атаки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: