У Львові завтра попрощається з шістьма українськими воїнами: ким вони були

смерть

У четвер, 13 липня, Львів попрощається з п'ятьма захисниками та захисницею, а саме: Романом Дідиком, Іваном Морозом, Олегом Чмілем, Денисом Гузнером, Орестом Смиком та Наталією Депою, які загинули на фронті.

Про це повідомили у пресцентрі Львівської міської ради.

Там розповіли, що чин похорону Романа Дідика, Івана Мороза, Олега Чміля розпочнеться об 11:00 год у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, а об 11:30 год відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Після того, розпочнеться похорон, де попрощаються з Наталією Депою, Денисом Гузнером та Орестом Смиком. Він розпочнеться о 15:00 год у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, о 15:30 год відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Усіх Героїв поховають на Личаківському кладовищі.

Що відомо про українських воїнів, які загинули на фронті

Роман Дідик

Роман Дідик (08.05.1969 – 07.07.2023). Фото: ЛМР

Роман Дідик народився у Львові.

Навчався у середній загальноосвітній школі №54 міста Львова. Технічну освіту здобув у Державному професійно-технічному навчальному закладі «Львівське вище професійне училище комп’ютерних технологій та будівництва» за спеціальністю «слюсар з ремонту автомобілів».

Працював у товаристві з обмеженою відповідальністю «Науково-виробниче підприємство «Електрон-Т». У вільний час полюбляв майструвати.

Із перших місяців повномасштабного вторгнення російської федерації захищав Україну у лавах 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс» оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних сил України.

У Романа Дідика залишилися брат та двоюрідні сестри.

Іван Мороз

Іван Мороз (22.03.1969 – 08.06.2023). Фото: ЛМР

Іван Мороз народився в селі Бібщани Золочівського району Львівської області.

Навчався у Поморянському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Поморянської селищної ради Золочівського району Львівської області. Технічну освіту здобув у колишньому Львівському технікумі радіозв’язку.

Працював у товаристві з обмеженою відповідальністю «Руш» та товаристві з обмеженою відповідальністю «Ринок сільськогосподарської продукції «Шувар».

Під час повномасштабного російського вторгнення боронив Україну у лавах 4-ї окремої танкової бригади імені гетьмана Івана Виговського корпусу резерву Сухопутних військ Збройних сил України. Загинув на східному напрямку.

В Івана Мороза залишилися дружина, дві доньки, син та брат.

Олег Чміль

Олег Чміль (07.07.1981-06.07.2023) . Фото: ЛМР

Олег Чміль народився в місті Лозова Харківської області.

Навчався у Середній школі №88 міста Львова (сьогодні – Ліцей «Львівський» Львівської міської ради). Після завершення навчання проходив військову службу у м. Бориспіль Київської області та м. Саки (Автономна Республіка Крим).

У мирний час працював різноробом. А з початком повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини до лав 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України.

В Олега Чміля залишилися батько, тітка, мачуха, сестра та двоюрідний брат.

Денис Гузнер

Денис Гузнер (05.02.1993-09.07.2023) . Фото: ЛМР

Денис Гузнер народився у Львові.

Навчався у середній загальноосвітній школі №65 міста Львова. Закінчив Вище професійне училище №20, вищу освіту здобув на юридичному факультеті Львівського національного університету імені Івана Франка.

У мирний час працював приватним підприємцем. Був талановитим кухарем. Разом із друзями захоплювався компʼютерними іграми, де у змаганнях здобував призові місця, вміло ремонтував компʼютери та електроніку.

Із початком повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини до лав 125-ї окремої бригади територіальної оборони регіонального управління «Захід» Сил територіальної оборони Збройних Сил України. За особисту мужність та виконання бойових завдань у «гарячих» точках фронту був нагороджений численними відомчими відзнаками.

У Дениса Гузнера залишилися мама, дружина та брат.

Орест Смик

Орест Смик (17.12.1984-04.07.2023). Фото: ЛМР

Орест Смик народився в селі Дмитровичі Мостиського району Львівської області.

Навчався у комунальному закладі Львівської обласної ради «Червоноградська загальноосвітня школа-інтернат». Здобув технічну освіту у Державному навчальному закладі «Ставропігійське вище професійне училище міста Львова» за спеціальностями «столяр-будівельний» та «столяр-виробник декорацій».

Працював на будівництві різноробочим. Захоплювався спортом та риболовлею. 

Із початком повномасштабного вторгнення добровільно став на захист Батьківщини у складі військової частини А4821 Збройних Сил України.

В Ореста Смика залишилась мати, брат, сестра та інші родичі.

Наталія Депа

Наталія Депа (01.09.1992-09.07.2023)

Наталія Депа народилася у Львові.

Закінчила середню загальноосвітню школу №1 міста Львова. Вищу освіту здобула у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Зенововича Ґжицького за спеціальністю «Лікар ветеринарної медицини». Здобула другу вищу освіту за фахом "Лікар-косметолог".

Займалась підприємницькою діяльністю у сфері косметології, створила приватну клініку і була її керівницею.

Із початком повномасштабного російського вторгнення разом із батьком добровільно стала на захист Батьківщини та приєдналася до лав 125-ї окремої бригади територіальної оборони регіонального управління «Захід» Сил територіальної оборони Збройних Сил України. Виконувала бойові завдання з порятунку побратимів на східному напрямку.

У Наталії Депи залишилися мати, батько та рідний брат, який у званні офіцера продовжує боронити рубежі держави у складі Державної прикордонної служби України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: