На Львівщині придбають житло ще для трьох дітей-сиріт

житло6
ілюстративне фото

На Львівщині погодили закупівлю ще трьох квартир для дітей-сиріт та дітей без батьківського піклування.

Рішення ухвалили під час засідання регіональної комісії з питань забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей без батьківського піклування та осіб з їх числа у п'ятницю, 14 липня.

Йдеться про однокімнатні квартири, загальною вартістю 2 млн 483 тисячі гривень. Житло будуть співфінансувати з обласного бюджету та коштом територіальних громад.

«Усі квартири мають хороший технічний та санітарний стан, тобто будуть комфортними для проживання дітей. Таким чином ми ухвалили остаточне рішення, щоб закупити житло вказаним категоріям дітей», — повідомив начальник Служби у справах дітей Володимир Лис.

Станом на зараз на Львівщині уже закупили 5 квартир для вказаних категорій дітей, загальною вартістю 2 мільйони 94 тисячі гривень. Ще 3 житлових об’єкти погодили під час сьогоднішнього засідання.

В області діє програма забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа. На 2023 рік на реалізацію програми передбачили 9 мільйонів гривень. Усі квартири обов’язково особисто оглядають члени комісії за участі керівників громад, які подали заявки, адже ми дбаємо за комфортне проживання дітей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: