ТОП-3 ефективні способи епіляції

злазерна епіляція
Фото з сайту laserville.com

З потребою ефективної епіляції стикається практично кожна жінка, адже проблема зайвого волосяного покрову повинна завжди вирішуватися, і до того ж максимально ефективно.

Серед великого різноманіття способів позбутися небажаних волосків, особливо популярними є лазерна епіляція, воскова епіляція та електроепіляція. Коли, приміром, ви виокремили для себе саме ці три варіанти, але не знаєте, на якому зупинити свій вибір, ми допоможемо вам у цьому, зокрема, у подробицях розглянемо ці способи, щоб вам було простіше зробити остаточний вибір.

Лазерна епіляція

Лазерна епіляція - це метод видалення волосся, під час якого лазер проникає до кореня волоска і знищує його. Цей метод є одним з найефективніших і довготривалих способів епіляції. Ось декілька переваг:

  • Тривалий результат. Лазерна епіляція дозволяє досягти дуже високих результатів. Які зберігаються на досить тривалий період часу. Вже після кількох сеансів, волосся стає меншим, тоншим та світлішим, а деякі волоски можуть навіть повністю зникнути. Це забезпечує тривалі результати порівняно з іншими методами.
  • Оперативне виконання процедури. Лазерна епіляція дозволяє обробляти великі площі шкіри за короткий проміжок часу. Лазерний промінь проникає глибоко до шкіри та впливає лише на волосяні фолікули, не пошкоджуючи шкіру довкола. Це робить процедуру швидкою, ефективною та безболісною.
  • Підходить для різних типів шкіри. Зокрема сучасні лазерні технології дозволяють регулювати інтенсивність лазерного променя, що дає змогу досягти безпечної та ефективної епіляції для всіх типів шкіри.

Воскова епіляція

Воскова епіляція є ще одним поширеним методом видалення волосся. Вона полягає в нанесенні теплого воску на шкіру, а потім швидкому видаленні воскової маси разом зі зайвим волоссям. Серед основних переваг:

  • Довготривалий результат. Після процедури, звісно ж, волосся знову виростатиме, але зазвичай це займає тривалий час.
  • М'яка шкіра. Після воскової епіляції шкіра стає гладкою та м'якою. Цей спосіб також допомагає видалити омертвілі шари шкіри, що призводить до покращення текстури шкірного покрову.
  • Доступність. Воскова епіляція є одним з найпоширеніших методів епіляції, доступних у багатьох салонах краси та спа-центрах. Це означає, що ви можете легко знайти фахівців, які здійснюють цей вид процедури.

Утім, будьте готові до того, що воскова епіляція – досить болісний процес, тому підходить він не кожному, а особливо тим, у кого дуже низький больовий поріг.

Електроепіляція

Під час електроепіляції використовують тонкий електрод, який вводиться в кожний фолікул волоска, щоб знищити його за допомогою електричного струму.

Переваги електроепіляції наступні:

  • Тривалий результат
  • Ефективність для будь-якого типу волосся, зокрема світле, темне, сіре або волосся різної товщини
  • Можливість точного керування, тобто фахівець повністю керує процесом видалення волосся. Це особливо важливо для обробки важкодоступних ділянок, де потрібна висока точність.

Залежно від ваших потреб та уподобань, існує кілька ефективних способів епіляції. Однак, як показує практика, саме лазерна епіляція відзначається найбільшою ефективністю, швидкістю тривалим ефектом.

Та який би спосіб у підсумку ви не обрали, головне, щоб виконували цю процедуру виключно професійний і досвідчений фахівець.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: