У Львові затримали експоліцейського, який перевозив кокаїн з Еквадору (відео)

64b10cbecd89d693133843
Фото: Нацполіція України

Учасники наркоугруповання нелегально привозили в Україну еквадорський кокаїн із країн Європи та розповсюджували його через перевірених дилерів оптовими партіями.

Про це розповідають у Нацполіції України 14 липня.

Так, у Львові нейтралізували міжнародний канал збуту кокаїну. Виявилось, що до цього причетний 42-річний мешканець Львівщини, який до 2021 року проходив службу на посаді дільничного офіцера поліції. Він разом зі змовниками, серед яких — цивільні особи і службовці митних постів — отримував від іноземних наркоділків «товар» та реалізовував його через налагоджену мережу збуту.

Вони продавали кокаїн брикетами і лише оптовими партіями. За кілограм кокаїну отримували 45 тисяч доларів.

Колишнього підполковника поліції у Львові затримали під час збуту чергової партії наркотиків – близько 3,3 кг – вартість яких на «чорному ринку» може сягати 600 тисяч доларів.

Чоловікові повідомили про підозру. Нині йому загрожує позбавлення волі до 12 років.

Наркозлочини на Львівщині

За два місяці нового року у Львівській області затримали 63 людей із підозрою у наркоторгівлі та «закладчиків», повідомили у регіональному управлінні поліції 7 березня.

Там кажуть, що з незаконного обігу вилучено більше 8,5 кілограмів наркотиків та психотропних засобів, а також понад 1700 нарковмісних таблеток. Натомість приблизна вартість вилученого, за цінами «чорного ринку», становить майже 7 мільйонів гривень.

У поліції додали, що затримали наркоторговців у Дрогобичі, Стрию, Сокалі, Бродах, Брюховичах, Городку, Жовкві, а також в інших містах і селищах області. Найбільше - у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: