У Львові завтра попрощаються з українським воїном, який загинув на війні

смерть

У суботу, 15 липня, у Львові попрощається з українським воїном Олександром Лізуновим, який загинув, виконуючи бойові завдання на східному напрямку.

Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Там розповіли, що чин похорону розпочнеться об 11:00 год у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла. а об 11:30 год  відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають військового на Личаківському кладовищі.

За інформацією Львівської міської ради, похоронна процесія прямуватиме за таким маршрутом: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) – пл. Катедральна – пл. Ринок (міська церемонія прощання) – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Винниченка – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар.

Ким був Олександр Лізунов

Олександр Лізунов народився у Львові.

Навчався у Середній загальноосвітній школі №67 міста Львова. Одразу після завершення навчання працював механіком.

Олександр Лізунов (11.04.1986-11.07.2023). Фото: ЛМР.

Протягом 2015-2016 років захищав Батьківщину у зоні проведення Антитерористичної операції на Сході України у лавах 15-ї окремої понтонної роти Центрального управління інженерних військ Збройних Сил України. Після повернення працював електриком у товаристві з обмеженою відповідальністю «Цикада плюс».

Із початком повномасштабного вторгнення рф до Україгни став на захист Батьківщини до лав 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

В Олександра Лізунова залишилися дружина, син та донька.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що на одному із напрямків українського наступу у бою поліг захисник із Львівщини Степан Костур.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: