На Львівщині затримали продавця героїну

geroin-1
Фото: відкриті джерела

Чоловіку може загрожувати до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна

Про це повідомляє департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Львівські правоохоронці встановили 29-річного жителя Дніпропетровської області, який організував «бізнес» зі збуту наркотичних засобів та прекурсорів (альфа-PVP, героїн).

Наркотичні засоби та прекурсори ділок купував невеликими партіями, фасував їх і реалізовував серед наркозалежних та інших осіб методом «із рук у руки». Вартість однієї «дози» героїну складала 2 000 грн, а альфа-PVP— 500 грн. У середньому заробіток зловмисника міг становити 50-60 тисяч грн на місяць.

Поліцейські затримали зловмисника із черговою партією готового до збуту «товару». Під час огляду у нього виявили згорток із кристалічною речовиною, яку направили на експертизу.

Читайте також: Наркотики в обгортках з-під цукерок: у Львові засудили двох причетних до контрабанди психотропів з Амстердаму

На підставі зібраних доказів продавцю героїну та психотропних речовин повідомили про підозру. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

За скоєне зловмиснику може загрожувати до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Продовжуються заходи для встановлення повного кола осіб, причетних до протиправної діяльності.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону.

Нагадаємо, у Львові 20-річний хлопець розповсюджував наркотики біля Високого Замку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: