Через брак коштів «Домівка врятованих тварин» у Львові перебуває в скрутному становищі

omdom
фото: фейсбук організації

Вже близько двох тижнів «Домівка врятованих тварин» відмовляє більшості тих, хто просить допомогти тваринам. Причиною ситуації є брак коштів на їхнє лікування та утримання.

Про це співзасновник організації розповів Дивись.info.

18 липня керівник «Домівки врятованих тварин» Орест Залипський повідомив у соціальних мережах про скрутне фінансове становище організації. Він попросив про допомогу небайдужих.

«Зараз нам потрібно закупити корму для птахів, прогнати у усіх глисти.Закрити вкотре шалені борги у клініці, на що у нас немає фінансів.. Тож ми просто зупинились у розвитку, та потрохи починаємо йти на дно.. Ми переповненні...», - написав він.

фото: фейсбук організації

Нам він додав, що у прихисток прибуває все більше травмованих та постраждалих тварин з усієї країни. Тож у притулку не вистачає коштів на лікування звірів та й загалом уже бракує вільного місця:

«У нас зараз тільки в клініці приблизно 100 тисяч гривень боргу. Вартість лікування тварин залежить від стану, в якому вони надходять до нас. До прикладу, остання операція вартувала 25 тисяч гривень», - розповідає Орест Залипський, співзасновник організації «Домівка врятованих тварин».

фото: фейсбук організації

Зараз у притулку знаходяться близько 700 різних тварин. Центр не має постійних спонсорів, які б допомагали йому фінансово. Тож до вирішення критичної ситуації керівництво вирішило відмовляти у прихистку нових тварин.

«Тварин нікуди подіти. Плану немає. Притулки переповненні по всій країні. Тому сподіваємось на допомогу людей», - зазначив Орест.

фото: фейсбук організації

Допомогти притулку можна за реквізитами: 

5375411411718690 монобанк.

[email protected] РayPal

БО БФ «Домівка врятованих тварин»

ЄДРПОУ: 44086841

ІBAN: UA773052990000026006031017177

АТ КБ «ПРИВАТБАНК»

Карта ключ: 5169 3305 2375 2514

Нагадаємо, зоозахисники з «Домівки врятованих тварин», що у львівському парку «Знесіння», надають прихисток та лікують тварин ще з 2018 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: