На Львівщині запрацював дев'ятий Дія.Центр

0bd19196-6a98-462e-ad96-e4737ab072c8
Новий Дія. Центр. Фото: ЛОВА

У четвер, 20 липня, у Стрию  відкрили новий Дія.Центр. Він є вже дев‘ятим у Львівській області. Там можна буде отримати чотири сотні адміністративних послуг.

Про це повідомили в Львівській обласній військовій адміністрації (ЛОВА). 

Там розповіли, що приміщення центру надання адміністративних послуг відкрили після проведення капітального ремонту всередині та закупівлі необхідного обладнання.

Заступник голови Львівської обласної державної адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Олександр Кулепін зазначив, що новий ДІЯ-центр має відмінність між старим ЦНАПом.

За його словами, центр не лише світліший та сучасніший, але й перш за все доступніший для усіх верств населення. Він наголосив, що цей центр є лише черговим кроком до наближення адмінпослуг до мешканців Львівщини, адже такі центри планують відкрити в кожній громаді області.

Також Олександр Кулепін додав, що новий Дія.Центр обслуговуватиме майже 100 тисяч мешканців Стрийської територіальної громади і в ньому надаватимуть 386 адмінпослуг.

Новий Дія. Центр. Фото: ЛОВА

Які послуги можна буде отримати в центрі

У ЛОВА повідомили, що в центрі можна буде отримати наступні послуги: реєстрація місця проживання, реєстрація речових прав на нерухоме майно, послуги у сфері земельних відносин, реєстрація бізнесу, архітектурні питання, пільговий проїзд, видача водійських посвідчень, видача паспортних документів, соціальні послуги, послуги ДРАЦС, Є-малятко, Е-ветеран та інші.

Новий Дія. Центр. Фото: ЛОВА

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у Львові облаштували ще один громадський простір.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: