У Львівській області внаслідок ДТП травмовані двоє велосипедистів

360116783_665188595652915_3899730806344122282_n
Фото: поліція Львівської області

21 липня на Львівщині сталось дві дорожньо-транспортних пригоди за участі велосипедистів

Про це повідомляє поліція Львівської області.

У селі Боневичі Самбірського району водій автомобіля «Чері Тіго», 28-річний мешканець одного з сіл району, скоїв наїзд на велосипедистку – місцеву жительку віком 65 років. Внаслідок наїзду жінка отримала тілесні ушкодження та була доставлена до лікарні.

Того ж дня на автодорозі «Київ-Чоп» в межах села Малі Підліски водій автомобіля «Хонда», 64-річний мешканець одного з сіл Львівського району, скоїв наїзд на велосипедиста, львів’янина віком 67 років. Як і в попередньому випадку, внаслідок наїзду велосипедист отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні.

Фото: поліція Львівської області

За фактами слідчі територіальних підрозділів поліції відкрили кримінальні провадження. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Поліцейські встановлюють обставини подій.

Правоохоронці закликають усіх учасників дорожнього руху – зокрема, водіїв та велосипедистів, неухильно дотримуватись вимог Правил дорожнього руху, бути уважними та взаємоввічливими, завжди уважно стежити за ситуацією на дорозі та правильно оцінювати її.

Нагадаємо, що у Стрию загорілась фура, яка перевозила хімічні речовини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: