Львівські учні здобули відзнаку в європейському конкурсі з молодіжного підприємництва

2be10357-777a-4698-a975-3f9ff6cf9bde
Фото: ЛОВА

Учнівська мінікомпанія Львівського вищого професійного політехнічного училища Be Sweet стала переможцем номінації Public Choice Award 2023 («Народний вибір») від американської телекомунікаційної кампанії AT&T та отримала звання найпопулярнішої компанії на виставці Virtual Expo.

Про це повідомили в Львівській військовій обласній адміністрації (ЛОВА).

Там розповіли, що цього року представники Львівської області вперше брали участь в конкурсі. Крім того, їм вдалося отримати відзнаку, адже учні зібрали 3000 глядацьких голосів.

Про європейський конкурс молодіжного підприємництва Gen-E

За інформацією ЛОВА, конкурс молодіжного підприємництва Gen-E 2023 завершився 14 липня у Стамбулі. Це щорічна подія, організована всесвітньою мережею Junior Achievement, де команди з 40 країн Європи змагаються за звання кращої підприємницької ідеї.

Цього року учасниками стали понад 800 юних підприємців разом із вчителями та наставниками, серед яких були й талановиті студенти та учні зі Львівщини.

Фото: ЛОВА

Про львівську мінікомпанію Be Sweet

Be Sweet – це мінікомпанія, яка з натуральних інгредієнтів та без додавання цукру виготовляє солодощі за давніми традиціями. Вони стануть до вподоби і прихильникам солодкого, і навіть тим, хто його не дуже полюбляє, оскільки цукерки від Be Sweet – це поєднання смачного та корисного.

Команда брала участь у Таборах підприємництва від Junior Achievement Ukraine та презентувала свої солодощі на Ярмарку молодіжного підприємництва, де навколо їхньої продукції зібралось чимало охочих її скуштувати.

Junior Achievement Ukraine – це неприбуткова громадська організація, провайдер навчальних програм з підприємництва та фінансової грамотності для молоді. Організація є частиною всесвітньої мережі Junior Achievement, що веде свою діяльність з 1919 року у понад 100 країнах світу. Відтоді вона готує молодь до ринку праці, кар’єрного і особистого розвитку.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у Львівській політехніці навчатимуть спеціалістів із протезування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: