Marvel Hill: безпечне житло для сім'ї

6

MARVEL Development— забудовник з власними бетонними заводами TONNY, будівельною технікою та генпідрядною організацією OBRA Construction Group. Спираючись на попередній досвід і власні потужності, компанія створила спільноту експертів, які прагнуть втілювати новий рівень життя у проєктах. Метою девелопера є формування ком'юніті людей з подібними цінностями.

Детальніше про майбутній житловий комплекс MARVEL Hill розповіла Дивись. Info керівниця відділу продажів Олеся Дідик.

Комплекс із п'яти житлових  будинків та SPA-комплексу буде розташований у мальовничому районі Львова біля Винниківського лісопарку. Поруч — парк Погулянка, лісове озеро і джерело. Що важливо, територія, на якій розташовуватимуться будинки - у приватній власності забудовника. 

У кожному з них буде окремий елемент загальної інфраструктури. Йдеться про простір дитячого дозвілля, окреме місце для святкувань, приміщення для візочків, самокатів та велосипедів. Крім того, тут створять центр розвитку дітей та великий  ігровий майданчик. Серед важливих переваг для розвитку інфраструктури району — басейн, SPA-комплекс та тренажерний зал.

У комплексі вдало спланована інфраструктура: зовсім близько розташовані усі необхідні елементи для життя. Неподалік розташовані супермаркети, поліклініка, аптеки, школи, ліцей, дитячі садки, ветеринарна клініка й заправна станція. Аби усе необхідне для комфортного проживання можна було отримати, не виїжджаючи далеко за межі комплексу. Також у комплексі буде розміщений ресторан з великою терасою.

На територію комплексу веде індивідуальна дорога, яку компанія побудувала власним коштом. Локація буде повністю закритою - під охороною, відеонаглядом та контролем системи Face ID. Відтак, потрапити до будинку зможуть лише мешканці та їхні гості.

Для безпеки та зручності будуть облаштовані підземні паркінги у кожному будинку з розрахунком на кожну квартиру. Також у комплексі передбачено укриття згідно з чинними вимогами законодавства. 

У разі ж вимкнення електроенергії - життєдіяльність комплексу забезпечить резервне живлення від генератора. Його потужності вистачить на усі будинки.

MARVEL HILL - це комплекс бізнес-класу. Архітектурний стиль будинків втілює в собі мінімалізм і лаконічність: прямі лінії, панорамні вікна, просторі відкриті тераси. Висота приміщень - 2,95м. та і 3,1 м. у пентхаусах. Панорамні вікна з дерев’яним профілем забезпечать ідеальну інсоляцію та екологічність. А для пентхаусів будуть встановлені розсувні системи віконних конструкцій з алюмінієвого профілю, що додасть практичності в експлуатації.

Таке планування житла є ергономічним.

Наразі триває підготовка ділянки до будівництва. Перший будинок комплексу планують ввести в експлуатацію вже у третьому кварталі 2025 року.

Довідка

Дочірня генпідрядна організація OBRA Construction Group з 2016 року будує проєкти різного масштабу та призначення. У кейсі компанії – понад 50 реалізованих об’єктів. У 2019 році забудовник заснував дочірнє підприємство «TONNY», яке розпочало свій динамічний розвиток у сфері бетонних послуг.

Відділ продажу:

Місто Львів, вулиця Пасічна, 73а

Графік роботи:
- Пн-Пт 09:00 -18:00
- Сб 10:00 - 15:00
- Нд вихідний (є можливість консультації за попереднім записом)

Телефон:

+38 097 000 50 80

Сайт:

marvel.ua

Соціальні мережі:

facebook

instagram

youtube

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: