У Львові запускають групу підтримки для одиноких батьків

rozluchennya
Світлина, взята з відкритих джерел

У Львові заснували групу підтримки для людей, котрі виховують дітей самостійно після розлучення, думають про розрив відносин чи взагалі ніколи не були у шлюбі. Називається ініціатива «Шлях до життя».

ІА Дивись.info розповідає про проєкт.

«Його створили, аби надати психологічну підтримку людям, які проходять через це, допомогти їм знайти нові опори та ресурси для того, щоби рухатися життям далі — і в щасливому напрямку», говорить нам психологиня Олена Жабіна.

Ініціаторкою проєкту стала львівська журналістка Марія Панчишин, каже - рада буде поділитись досвідом:

«Коли я розлучалася, то синові було два місяці. Тоді чи не всі казали, що тепер я не зможу будувати кар'єру, ба більше — нереально буде поставити дитину на ноги. Мені дуже потрібна була підтримка, але її ніде не було ось такої, як наша група».

Перший цикл складатиметься із 12 групових зустрічей, які відбуватимуться двічі на місяць.

У програму групи включена робота з пізнанням своєї особистості, з особистими кордонами, робота з емоційними станами, з комунікацією і взаємодією з (колишніми) партнерами, робота з образами, з ресурсами для нового життя.

«Ви проаналізуєте себе, свої страхи в стосунках та підготуєтесь до побудови нових. Бонусом занять є курс про те, як допомогти дітям прожити цей процес та розвиватися в такій ситуації», — додає Олена.

Участь у таких зустрічах є безкоштовною.

Охочих закликають доєднуватись до бесіди тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: