Прикордонники прокоментували ймовірність загрози «вагнерів» у Білорусі

іив ртипвсі

Речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко зазначає, що поруч з українсько-білоруським кордоном не фіксується переміщення ні російських найманців, ні підрозділів армії білорусі чи РФ.

Про це він сказав ефірі телемарафону.

Він зазначив, що підрозділи розвідки України, в тому числі й ДПСУ, продовжують відстежувати ситуацію з переміщенням на території Білорусі російських найманців з ПВК - наскільки вони у майбутньому нестимуть загрозу для України.

У спікера поцікавилися, яка ситуація на українсько-білоруському кордоні з огляду на маневри членів ПВК  «Вагнер» у білорусі, на що він відповів:

«Але якщо безпосередньо говорити про лінію нашого кордону, то ситуація тут залишається повністю контрольованою. Поруч з нашим кордоном не відмічається переміщення ні військової техніки, ні особового складу будь-яких підрозділів: чи то російських найманців, чи підрозділів армії тілорусі чи росії», - повідомив речник.

Нагадаємо, терористи російської приватної військової компанії «Вагнер» більше не беруть істотної участі у повномасштабній війні проти України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: