У Львові з'явився перший мобільний пункт, де можна здавати кров (фото)

363747550_607687444835009_6469191435430256655_n
Фото: Перше медичне об'єднання Львова

Благодійники з Америки передали Львову спеціально облаштований автобус, де можна комфортно здавати кров. Це перший мобільний пункт забору крові.

Про це повідомили у Першому медичному об'єднанні Львова у середу, 26 липня.

Тут є усе необхідне для комфортної донації: столи, зручні крісла та інший маніпуляційний інвентар. Одночасно здавати кров тут зможуть четверо донорів.

Фото: Перше медичне об'єднання Львова

Зі слів, представника Центру служби крові Святослава Синюка, автобусом можна виїхати на будь-яке підприємство, або ж приїхати для забору крові у будь-який населений пункт нашої області: «Все, аби залучити більше донорів та врятувати якомога більше життів пацієнтів».

Фото: Перше медичне об'єднання Львова

З початком повномасштабної війни потреба в донорській крові по всій Україні стрімко збільшилась. Спеціалісти Центру служби крові забезпечують безперебійну та цілодобову роботу Банку крові. Звідти кров передають у всі медичні заклади Першого медоб’єднання. Аби покрити потребу в цільній крові, еритроцитарній та тромбоциратній масі, щоденно потребують 50-60 донорів.

Раніше ми розповідали, як підготуватися до здачі крові.

Де можна здати кров у Львові?

У Міському банку крові Першого медичного об’єднання Львова на вулиці Миколайчука, 9. Для кровоздачі донору потрібно мати з собою паспорт та ідентифікаційний код (якщо ID-картка, то довідку про місце реєстрації). Забір крові відбувається за попереднім записом: +38 (066) 018 09 19 або +38 (067) 118 09 19.

Також діє Львівський обласний центр служби крові, що на вулиці Пекарській, 65. І станція переливання крові Львівської залізниці на вул. Івана Огієнка, 5

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: