Британія готує українських спецпризначенців для звільнення Криму - ЗМІ

shutterstock_21449eferf68341

Британські війська готують елітну українську бригаду спецназівців, щоб вивести російські війська з ладу та звільнити Крим до Різдва. Навчання проводиться в бойовому таборі в Окемптоні, графство Девоншир.

Про це з посиланням на власні джерела повідомляє видання Daily express.

Понад 2000 солдатів прибули у віддалений район Дартмура для участі в спеціальних навчаннях. Джерела кажуть, що вони сформують вістря атаки під час вторгнення.

Операція передбачає: удари з повітря, суші та моря. Українські спецназівці будуть використовувати техніку для підриву і паралічу російських військ.

Навчання проводиться в бойовому таборі в Окемптоні, графство Девоншир, який закритий для всіх інших військових частин та представників громадськості. Тренування пройде під наглядом 42 королівських морських піхотинців. Воно включає в себе класичні марші, групові атаки ротних командос з використанням бойових патронів в нічний час.

Тренування зосереджене на використанні гнучкої тактики НАТО, щоб допомогти українським військам "сформувати поле бою", перш ніж завдати удару в саме серце ворога.

Джерела зазначають, що успіх залежатиме від власної здатності українців швидко адаптуватися і долати труднощі.

Нагадаємо, керівник Головного управління розвідки МОУ Кирило Буданов заявив, що українські військові скоро зможуть звільнити окупований росіянами Кримський півострів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: