У Львові на площі Двірцевій облаштують інформаційний простір

л

У Львові триває облаштування туристично-інформаційного центру. Для будівлі майбутнього простору вже почали монтувати вікна та двері. Центр розпочали зводити ще у лютому 2022 року.

Про це повідомляє ЛКП «Львівавтодор».

«Металевий каркас встановили ще взимку 2022 року, через введення воєнного стану в Україні реалізацію цього проєкту поставили на паузу. Підрядна організація відновила роботи влітку 2023 року», – йдеться у повідомленні.

Загалом має бути встановлено 15 вікон та 3 дверей. Наразі працівники монтують алюмінієві профілі, на черзі – склопакети. Для завершення робіт залишається прокласти зовнішні та внутрішні інженерні мережі, зробити фасад та провести будівельно-монтажні роботи всередині споруди.

У відомстві зазначили, центр розпочали зводити до початку повномасштабного вторгнення рф в Україну – у лютому 2022 року. Тут функціонуватиме Центр надання інформації: консультуватимуть та надаватимуть інформаційну підтримку туристам, внутрішньо переміщеним особам, волонтерам, іноземним журналістам, всім, хто приїде до Львова з метою відпочинку, транзиту, роботи тощо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: