У Червонограді 1 та 2 серпня оголосили Днями жалоби

івакрнепку

У зв’язку з загибеллю під час виконання бойового завдання в російсько-українській війні Климчука Василя Володимировича, Майбука Ростислава Ярославовича та Мереги Ярослава Петровича 1-2 серпня в Червоноградській громаді оголошено Дні жалоби.

Про це пишуть на сторінці Червоноградської міської ради.

Нагадаємо, у понеділок, 31 липня, Червоноградська громада прощається із полеглим захисником — Ростиславом МайбукомСьогодні, 31 липня, о 19:00 в батьківській хаті в селищі Гірник розпочнеться парастас за Героєм. Завтра, 1 серпня, о 10:30 скорботна процесія вирушить з Гірника до села Волиця Рава-Руської громади, де відбудеться чин похорону. Поховають Ростислава Майбука на кладовищі в селі Волиця.

29 липня, мужньо виконавши військовий обов‘язок, в бою за Україну, її свободу й незалежність загинув Климчук Василь Володимирович, 1984 року народження. Завтра, 1 серпня, об 11:00 у батьківській хаті в селі Волсвин розпочнеться Заупокійне Богослужіння за Героєм Василем Климчуком. Чин похорону відбудеться одразу після панахиди в церкві Воздвиження Чесного Хреста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: