У Львові на вулиці Яворницького триває ремонт дороги

11-e08e9b15
Фото: ЛМР

У Львові на вул. Яворницького триває капітальний ремонт дороги. На сьогодні там вже завершили заміну всіх інженерних комунікацій та облаштували основу під дорожнє покриття, тротуари та паркомісця.

Про це повідомили в департаменті житлового господарства та інфраструктури, як передає Львівська міська рада.

У департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР зазначили, що ремонт вул. Яворницького розпочався у жовтні 2021 року, однак через війну їх було призупинено. На початку 2023 року вдалося відновити роботи там. Спочатку тут замінили всі комунікації, зокрема каналізацію, яка знаходилася в аварійному стані на глибині 3 м. Також замінено всі приєднання інженерних мереж до будинків.

Там також додали, що станом на зараз облаштовано основу під дорожнє покриття, тротуари та паркомісця і тривають роботи з влаштування бордюрного каменю. На дорозі планують постелити асфальтобетон, а тротуари і паркомісця замостять плиткою фігурним елементом мощення (ФЕМ).

У ЛМР додали, що загальна вартість робіт - 34,4 млн грн. Проєкт ремонту вулиці Яворницького розробило ЛКП «Інститут просторового розвитку», а виконує роботи підрядна організація ТзОВ «Вельт Капітал».

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у Львові на одній з вулиць замінять аварійну тролейбусну мережу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: