На півдні України тривають активні бої на двох ділянках, – розвідка Британії

353435769_602582728721476_9072538226483488750_n
Фото: Генштаб ЗСУ

За даними британської розвідки, на півдні України інтенсивні бойові дії тривають на двох ділянка: поблизу міста Оріхів Запорізької області і в районі Великої Новосілки Донецької області.

Про це повідомили в розвідувальному огляді Міністерства оборони Великої Британії у твіттері за 1 серпня.

Там зазначили російські війська зіткнулись з низкою проблем на цих ділянках фронту. Зокрема поблизу Оріхова українські військові наступають на позиції 58-ї загальновійськової армії РФ, яка зараз виснажена після понад восьми тижнів інтенсивних боїв.

«На півдні країни загальними проблемами російського командування, найімовірніше, є нестача артилерійських боєприпасів, брак резервів і проблеми із забезпеченням флангів підрозділів, що обороняються», – йдеться в огляді розвідки.

Крім того, в британській розвідці повідомили, що на південь від Великої Новосілки оборону тримають сформовані зі Східного і Південного військових округів окупаційні підрозділи, що, ймовірно, створює проблеми з координацією певних дій.

У відомстві також підкрелилили, що підрозділи 5-ї загальновійськової армії РФ, можуть перебувати під особливим тиском і також відчувають, що їм давно пора на ротацію з лінії фронту.

Нагадаємо, раніше розвідка Британії повідомила, на яких ділянках фронту активізувалися бої.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: